Line Up

Gezelligheid met Raywell

Disco Snolly x Wishing Well

Brandstichters by Buren van de Brandweer

Speciaalbierarea

BE PART OF THE FANTASY : GET YOUR

Tickets

Vragen over je bestelling

Telefoon: (+31) 085 8883007
F.A.Q: Website Eventix
Ticket niet ontvangen: Eventix Search your ticket

Where fantasy meets reality

Fairytale Festival

Ieder jaar kijken we weer uit naar die prachtige zomermaanden. De tijden wanneer de jurkjes, korte broeken, zonnebril en t-shirts uit de kast getrokken kunnen worden. De maanden vol met feesten, zonnen, vakanties en festivals!

Van april t/m september  genieten we van deze prachtige dingen, samen met vrienden en met een koud drankje in je hand. Dat heerlijke gevoel is de reden waarom Fairytale Festival met een nieuw evenement komt: De zomercollectie!

Op 18 september zal Kaatsheuvel nog een keer terugblikken naar een prachtige zomer. Nog een keer die zomercollectie uit de kast halen om te shinen op een heerlijk intiem festival.
3 stages, heerlijk eten en drinken en een heel festivalterrein om te ontdekken. Van gekke gangetjes, heerlijke foodcorner, speciaalbier area en natuurlijk kwalitatieve topdj’s die het beste van de zomer nog eens ten gehore zullen brengen!

Algemene informatie

Datum en tijd
Start kaartverkoop: maandag 01-03-2021 om 20:00 uur
openingstijden festival: Zaterdag 18-09-2021 13:00-23:00 uur

Leeftijd

De minimum leeftijd is vanaf 18 jaar.

Genres

𝐆𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐦𝐞𝐭 Raywell: De teagarden wordt omgetoverd tot heerlijk danspaleis waar je de lekkerste urban en eclectic beats hoort!

𝐃𝐢𝐬𝐜𝐨 𝐒𝐧𝐨𝐥𝐥𝐲 𝐱 𝐖𝐢𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐞𝐥𝐥: Deze Tilburgse Discogoden Disco Snolly komen acte de presence geven in onze eigen Wishing Well! Maak je klaar voor een heerlijk dagje golden oldies!

𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝𝐬𝐭𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐛𝐲 𝐁𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐁𝐫𝐚𝐧𝐝𝐰𝐞𝐞𝐫: Onze eigen BUREN VAN DE BRANDWEER knallen de hele dag FEEST door de speakers in de backyard. Maak je klaar voor een oneindige energieknal van freestyle, feest, eclectic, Nederlandstalig en al het andere waardoor je wel MOET bewegen!

Betaalmethodes

Op het terrein zal het mogelijk zijn om muntjes te kopen bij de aangewezen kassa’s. Munten kunnen gekocht worden met de pin of met contant geld.

Vervoer

Betaald parkeren: Er zal een betaalde parkeerplaats komen op loopafstand van het festivalterrein

Fietshekken: naast de ingang plaatsen we afdoende fietshekken waar iedereen zijn/haar fiets kwijt kan.

Busvervoer: Kijk op 9292.nl hoe je zo dicht mogelijk bij de Erasstraat 36, Kaatsheuvel kan komen.

Lockers

Er zullen genoeg lockers aanwezig zijn op het terrein die je op de dag zelf kan huren.

Food

Samen met onze foodpartner Fransen + Kanters zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod. Denk aan de gebruikelijke frites met snack, authentiek broodje pita gyros, vers fruit, pizza of lekkere nachos!