About

Where fantasy meets reality

Fairytale Festival

Fairytale Festival is een tweedaags festival met vier(!) prachtig gedecoreerde stages in een passend thema dat ieder jaar groots wordt opgezet. Van house tot hardstyle en alles er tussenin, er is voor ieder wat wils! Daarnaast is er een prachtige speciaalbier area voor de echte bourgondiërs onder ons en verzorgt onze foodpartner een breed assortiment aan heerlijke maaltijden. Kortom: Fairytale Festival is een festival met een verhaal, met een dieper gevoel, een plek waar je versteld zult staan van de podia en samen met je vrienden een prachtige dag zult meemaken. Op vrijdag 8 mei vanaf 18:30u en zaterdag 9 mei vanaf 13:00u zal Fairytale Festival wederom haar dromen met jullie delen op een zorgvuldig gekozen locatie in Kaatsheuvel.

Algemene informatie

Datum en tijd
8-9 mei 2020
Tijd vrijdag: 18:30 – 00:00
Tijd zaterdag: 13:00 – 00:00

Leeftijd

De minimum leeftijd is vanaf 18 jaar.

Genres

Op Fairytale Festival zullen we dit jaar de volgende genres hebben: Bigroom, House; Urban; Hardstyle, Raw Hardstyle. Daarnaast heb je dit jaar ook weer de mogelijkheid jouw favoriete nummer aan te vragen in ‘The Wishing Well’. Van 80’s/90’s tot hiphop en house, niets is te gek! Op onze Freestyle Friday vullen we de tent met de beste freestyle acts voor een avond vól met energie en keiharde beats!

Betaalmethodes

Op het terrein zal het mogelijk zijn om muntjes te kopen bij de aangewezen kassa’s. Munten kunnen gekocht worden met de pin of met contant geld.

Bustickets

Kom je met de trein naar Tilburg? Dan hebben wij het busvervoer vanaf station Tilburg ook dit jaar weer gerealiseerd in samenwerking met BBA tours! Een retourticket zal beschikbaar zijn voor €11,-.

Bus vrijdag rijdt weg om 18:15 vanaf Centraal Station Tilburg (achterkant station, bij Kiss & Ride!).

Busdienst zaterdag vanaf Centraal Station (achterkant station, bij Kiss & Ride!) naar festival:
Vertrektijden worden later definitief gecommuniceerd. Ga ervan uit dat in ieder geval een bus om 14:00 uur vanuit Tilburg naar Kaatsheuvel vertrekt!

Terugreis

Vrijdag: 00.00 uur Voorstaan terugreis. Bus rijdt weg om 00:10 uur.

Zaterdag: 00.00 uur Voorstaan terugreis. Bus rijdt weg om 00:10 – 00:15 uur.

Lockers

Er zullen genoeg lockers aanwezig zijn op het terrein die je op de dag zelf kan huren.

Food

Samen met onze foodpartner Fransen + Kanters zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod. Denk aan de gebruikelijke frites met snack, authentiek broodje pita gyros, vers fruit, pizza of lekkere nachos!