Eens per jaar… op een mooie lentedag in mei… Komen duizenden gezellige, leuke, mooie en fijne mensen samen aan de Errasstraat in Kaatsheuvel om samen een sprookje te beleven. In het land waar sprookjes in één adem genoemd worden met haar thuisbasis, zal hèt sprookjesfestival van Nederland haar poorten openen. Dansend met je vrienden en vriendinnen op knallende beats op een mooi aangekleed festivalterrein waar je je nog een kind mag voelen en waar je fantasieën werkelijkheid worden. Op vrijdag 11 mei vanaf 18:30u en zaterdag 12 mei vanaf 13:00u zal Fairytale Festival wederom haar dromen met jullie delen op een zorgvuldig gekozen locatie middenin de Langstraat.

Algemene Informatie


Datum en Tijd
11-12 mei 2018
Tijd vrijdag: 18:30 - 00:00
Tijd zaterdag: 13:00 - 00:00

Genres
Op Fairytale Festival zullen we dit jaar de volgende genres hebben:
Bigroom, House; Urban; Hardstyle, Raw Hardstyle. Daarnaast heb je dit jaar ook weer de mogelijkheid jouw favoriete nummer aan te vragen in 'The Wishing Well'. Van 80's/90's tot hiphop en house, niets is te gek!

Betalingsmethodes
Op het terrein zal het mogelijk zijn om muntjes te kopen bij de aangewezen kassa's. Munten kunnen gekocht worden met de pin of met contant geld.

Bustickets

Kom je met de trein naar Tilburg? Dan hebben wij het busvervoer vanaf station Tilburg ook dit jaar weer gerealiseerd in samenwerking met BBA tours! Een retourticket zal beschikbaar zijn voor €11,-.

Bus vrijdag rijdt weg om 18:15 vanaf Centraal Station Tilburg (achterkant station, bij Kiss & Ride!).

Busdienst vanaf Centraal Station (achterkant station, bij Kiss & Ride!) naar festival:
14:00 uur rit vanuit Tilburg naar Kaatsheuvel!

Retour bus

Vrijdag: 00.00 uur Voorstaan terugreis. Bus rijdt weg om 00:10 uur

Zaterdag: 00.00 uur Voorstaan terugreis. Bus rijdt weg om 00:10 - 00:15 uur.

Lockers

Er zullen genoeg lockers aanwezig zijn op het terrein die je op de dag zelf kan huren.

Minimumleeftijd
De minimum leeftijd is vanaf 18 jaar.